Sartori Marani Bianco Veronese

99,00 kr.

Type: Hvidvin
Volume: 75 cl
Producent: Sartori
Land: Italien
Område: Veneto
Druesorter: Garganega
Alc %: 13,5 %
Anbefalet til: Tapas, pasta, fisk & oste

*Ved køb af min. 6 flasker kun 85 kr. pr. flaske.

Ikke på lager

Den hvide amarone

Denne vin er lavet på 100% Garganega, som er dyrket på Sartoris egne vinmarker, i Veneto, Italien. Her er druerne håndplukket og valgt med omhyggelighed. De ligger i 40 dage og tørrer, hvilket er samme metode som man benytter til Amarone-vine, hvorfor denne hvidvin går under navnet ”Den hvide Amarone”.

Sartori Marani Bianco Veronese er en elegant hvidvin, som har en intens gylden farve. I næsten fremkommer der nuancer af modne frugter samt honning. Smagen er fyldig og frisk, med en lang og behagelig eftersmag. Denne hvidvin går perfekt til fisk, pastaretter, tapas og ost. Den bør serveres afkølet.

Historien om Sartori

Sartoris historie startede i 1898, hvor bedstefaren Pietro købte sin første vingård i Negrar, så han altid kunne servere god vin på bordet, hos hans hengivende kundekreds. Her gjorde han brug af heste til at transportere mennesker samt varer, hvor han red som pioner. Trods Pietos ambitionsniveau i sin virksomhed, opnåede han også sit ønske om en stor familie. Han fik fem børn, som han fik til at studere og tilskyndede dem til at opnår en grad, som ikke var almindeligt på daværende tidspunkt. Derfor stod der i blandt Sartori-familien en advokat, en ingeniør, en læge og Regolo – som var den eneste arving, der stod til at overtage vingården

Regolo viser sig at være en værdig søn af sin far. Han tror på virksomheden, og har en stor passion for både vin og for at gøre Sartori mere respekterede på markedet.

Sartoris succes skyldes i dag deres internationale indsats, hvor 80% af deres salg er repræsenteret i over 50 lande, som b.la. hele Europa, Nord- og Sydamerika, Rusland samt Sydøstasien.

Sartori har altid kæmpet for Verona, og fokuseret på de klassiske vine, såsom Valpolicella, Soave, Bardolino og Bardolino Chiaretto.

I dag er virksomhedens forretningsplaner både mange og ambitiøse. Et af deres mest lidenskabelige projekter er erhvervelsen af Mont’Albano, som er en friulansk ejendom, som var blandt nogen af de første til at tro, og investere i økologisk vin.

Det er over 100 år siden, at vinfirmaet blev grundlagt, og det ejes og drives det i dag af den 4. generation af Sartori-familien.

Hvis du vil læse mere om Sartoris filosofi, historie eller andet, så kan du gøre det her.