Hjort Beer, Alexander

45,00 kr.

Type: Øl
Volume: 
33 cl
Producent: 
HJORT BEER
Land: 
Danmark
Alc %:
8,8 %

Pris inkl. Pant.

Baltisk Porter

Alexander øllen fra Hjort Beer er en Baltisk Porter, som har en fantastisk smag af lakrids, med velafbalanceret noter af vanilje. Den har en skøn balance mellem sødmen fra malt, de lettere brændte noter, blandet med den europæiske humle.

I 2019 vand den SØLV ved Barcalona Beer Challenge. Derudover vandt den i 2018 1. Præmien som, Nordens bedste godnatøl, ved Nordic Brew Festival, som bliver afholdt i Frederikshavn.

 

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!