Hjort Beer Øl Gaveæske 3 stk.

129,00 kr.

Producent:  Hjortbeer
Land: Danmark
Volumen (cl): 3 x 33 cl.

Pris inkl. Pant. // Vær OBS på, at indholdet i æsken kan variere fra billedet. 

Ikke på lager

Ølgaveæske fra Hjort Beer

En fantastisk gaveidé til ølelskeren! Vi har her sammensat en gaveæske fra Hjortbeer med tre forskellige øl i – vær OBS på, at indholdet i æsken kan variere fra billedet.

 

Om HJORT BEER

HJORT BEER startede i 2015 , hjemme i kælderen hos indehaver Carsten Hjort. Her eksperimenterede han med sin passion, nemlig øl – og allerede det første år var han nået op på hele 50 hjemmebryg..

Det var et miks af Carstens erhvervserfaring som ingeniør, samt hans passion og forkærlighed for det traditionel håndbryg, som gjorde at Hjort Beer i sin tid blev en realitet. Hans mind-set er hele tiden på de fantastiske klassiske ølstilarter, hvor kvalitet og balance er i fokus!

HJORT BEERs sortiment har på meget kort tid vundet mange fine priser, både danske og internationale. Blandt andet “Wiener Walzer” & “Brown Bella”, som i 2017 vand guld og sølv ved DM i håndbryg!

Carsten bestræber sig på at brygge med de allerbedste råvarer – gerne økologiske! Han passion for gode råvarer, de klassiske øltyper og ikke mindst videnskab, håber han, at du kan smage i hans produkter!