Kaffe Med Irish Creme

59,00 kr.

Producent: Kaffe Specialisten
Volume: 225 g. // Hele bønner – Vi kværner gerne både til filter, stempelkande- og espressokaffe.
Anbefalet til: Desserter eller blot en kop alene.

Ikke på lager

Lækre hele bønner med smag af irish creme, som giver kaffen en smagfuld og cremet fornemmelse. Denne kaffe kan både nydes til desserten eller blot på kaffebordet.

BEMÆRK: Hele bønner – vi kværner gerne både til filter, stempelkande- og espressokaffe

Kaffe med smag

Kaffe med smag er en ny kaffeoplevelse der kan give dig en innovativ tilgang til din kaffe. I dette tilfælde får du en pose kaffe med tilsat aromaer blandt andet chokolade, hasselnød, karamel irisch crem og merget mere. Når man tilføjer aromaer til kaffen kan det hjælpe med at afbalancere bønnerne for eksempel dæmpe de bitre noter i kaffen, tilføje sødme, give en rundere smag elle bare noget helt andet.  Bønnerne er mellem ristede og kommer i poser med 225 gram. De opbevares bedst i posen, da det er den sikrest måde at holde bønnerne friske på. Aromaerne tilsættes når bønnerne er helt frisk ristet så de bevare smagen bedst. Alt vores aromakaffe er lavet i hele bønner, det skyldes at hele bønner bevare både smag og aromaer i længere tid.

Hele bønner

Der er visse fordele ved at have en kaffe mølle i hjemmet. Blandt andet den skynde duft der spredes i rummet når kaffen males men ej at forglemme at selve kaffe bønne smagen holder sig langt længer hvis den før bliver malet når den skal anvendes.

Det er langt fra alle kaffeelskere, der har gjord bekendtskab med kaffe med smag. Hvilken er en skam for kaffe med aromaer kan give et nyt til menu sammensætninger der indeholder for eksempel kaffe med smag. Det er da selvfølgelig en anden måde at få kaffe på, men ikke desto mindre en ny og nytænkende måde at få serveret din kaffe på.

En ting man skal være opmærksom på er at Aromaerne godt kan klistre en smugle så derfor frabefales de at blive kværnet i en espresso maskine