Laguiole 3 stk Osteknive i bog

399,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Gavebogen; Bredde 18,5 og Længde : 28cm
Land: Frankrig
Område: Laguiole

 

Varenummer: 40268743

  

Osteredskaber fra Laguiole

De rigtige remedier til dine oste. Laguiole har nemmelig designet denne redskabsbog med 3stk. osteredskaber, to knive og en ostehøvl. Dette sæt er lavet til at udfylde dine behov når du har hentet dit sortiment af lækre oste fra Unika.  Designet af de to knive og ostehøvlen er skabt i den mørke træstil. Dette er en sjov gave ide til alle oste elsker, også når den kommer i en inspirerendeene ostebog, som netop gør den oplagt som gave. Alle der kan lide ost vil sætte pris på denne gave.

Målende på ostebogen er : Bredde 18,5 og Længde : 28cm

Træet tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.