Laguiole Steakknive Momuy

499,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagslængde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268338

4 på lager

 Steakknive fra Laguiole, Momuy

Laguiole Momuy sæt med 6 steakknive i en elegant trækasse med koens udskæringer som motiv på forsiden, med god grund. Da denne kniv er fantastisk til en bøf og rødvins aften. Stålbladet er blevet arbejdet for et rustikt udseende, træskaftet giver den elegante overgang, fra træ til det rustikke maskuline stål. Flot elegance til din bordopdækning med en plain stålgaffel dertil, dette maskuline tidløse design er ikke til at gå galt af.

Denne kniv er den best sælgende til det mandelige segment grundet dens flotte struktur gennem hele kniven.

Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagslængde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm. Perfekt til den gode bøf.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig, og som stadig i dag producerer de flotteste knive mm..

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.