Laguiole 6 stk Steakknive Vailhourles

799,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagets længde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268658

2 på lager

Laguiole Vailhourles steakknive

Med Vailhourles klassiske og velformet håndtag ligger Laguioles skarpe steakkniv skønt i hånden. Dens helt igennem stilfulde design, stjæler fokuset fra bordet, med sit elegante zebrano træ og det gennemførende stål. Til disse steakknive produceres der ikke matchende gafler, dog kan hvilke som helst stålgafler matche til disse lækre knive. Steakknivende bliver leveret i en smuk gaveæske så de er en perfekt gave ide. Disse grill knive er et must til de uforglemmelige måltider, med fantastisk mennesker og vin.

Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagets længde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm. Perfekt til det gode måltid beståennede af proteiner.

Disse steakknive tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.