Laguiole Champagnesabel

449,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Håndtagslængde: 14 cm – Bladlængde: 28 cm. Total længde 42 cm.
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268086

 

Ikke på lager

Champagnesabel perfekt til specielle lejligheder

Denne smukke, eksklusive og elegante Champagnesabel fra Laguiole, som du kan imponere venner og familie med. Sabelen leveres i en smuk trægave kasse, som næsten antages som et must ved festlige lejligheder, så man kan poppe sin mousserende vin, Cremant eller Champagne med manere. Til dit nytår antages det som et krav at sable din Champagne kl. 00.00 så du går ind i det nye år med stil og klasse.

Denne lækre kvalitets Sabel fra Laguiole er udarbejdet i rustfrit stål, pakkatræ og rustik trægaveæske dertil en kort manual til korrekt brug af sablen så du ikke springer flasken.

Håndtagslængde: 14 cm – Bladlængde: 28 cm. Total længde 42 cm.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.