Laguiole Steakgafler Bouscaillous

649,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagets længde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm.
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268333

 

6 på lager

Bouscaillous Steakgafler fra Laguiole

Bouscaillous 6 stk. smukke farverige steakgafler fra Laguiole, som kan sætte prikken over i´et på et hvert middagsbordet. Som et af de få fåes der matchende steakknive dertil også, i samme lækre kvalitet og design. Disse gafler er beriget med et lækkert design som ligger fantastisk i håndfladen, designet på gaflerne forgår i den samme træsort (pakkatræ) dog i tre forskellige farver som giver et elegant spil på din bordopdækning. Disse stilfulde steakgafler er perfekt til det proteinrigt måltid.

Bladlængde: 10,5 cm. Håndtagets længde: 12 cm. Samlet længde: 22,5 cm. Perfekt til det gode måltid, såsom en lækker steak, bøf eller bare til din grill aften.

Tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig, og producerer stadige knive i dag.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.