Mango and Black Pepper Gin

439,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Copper in the Clouds
Land: England
Alc %: 40

Ikke på lager

Mango & Black pepper

I 2014 satte en gruppe madspecialiter sig ned og dykkede ned i hvad den aller bedste garnish til en perfekt G&T er. Svaret blev, overraskende nok, en skive mange og sorte peberkorn. Netop det, er hvad denne gin er inspireret af, dog er smagene her blevet infuseret direkte i ginnen, og er derfor ikke blot garnish. Den har hvilet på udskåret mango i syv dage efter destilleringen. Derefter er den blevet tilsat et ekstra spændende pift, ved en 24 timers udblødning i sort peber, som resulterer i en sofistikeret smag – masser af frisk, sagtig mango, et lækkert twist af sort peber, som er med til at bryde den søde mango, en lille smule citrus og derved får du den perfekte gin.

Nyd den gerne med tonic eller sicilian lemonade, top den af med frisk mango og peberkorn i et glas med masser af is – den perfekte G&T!

Copper in the Clouds

Copper in the Clouds er kendt for deres kreative og innovative designs og smage, såsom mango og sort pepper, hindbær og lychee. Destilleriet har vundet flere medaljer for deres producter, inklusiv en dobbel guld medalje til San Fransisco’s Word Spirits Competition. Destilleriet ligger på en lille farm på den smukke landside i Herdfordshire. Alle botaniske ingredienser som indgår, bliver most før opvarmning i destillationsapparatet, dette udvinder en mere intens smag og aroma. Resultatet er en smuk, ren spiritus af allerhøjeste kvalitet.

Creativity and quality

Der er blevet brugt en masse tid på at gennemtænke design og smag i produkterne. Hvert produkt fortæller sin egen historie gennem et gennemført design og smage der passer dertil. Alle botaniske produkter er enten dyrket direkte på gården, fra lokale botanikere eller fra den botaniske specialist i Cambridgeshire – der bliver altså sigtet efter at opnå den aller bedste kvalitet.