Spar 44%

Riedel Gin Set 5414/67

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 250,00 kr..

Serienr: 5414/67

Land: Tyrol, Østrig

 

Ikke på lager

Dette Riedel Gin pakke indeholder 4 lækre glas, som er designet til, at forbedre den enkeltes drinksoplevelse.

 

Riedel O Wine Tumbler-serie

RIEDEL skabte i 2003 “O Wine Tumbler-serie”, som var deres første druespecifikke vinglas uden stilk. Udseendet er moderne og innovativt, med smukke former. Selvom denne serie er uden stilk, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Glasset er udarbejdet i det fineste krystal, og med nøjagtigt præcision.

 

RIEDEL

blev grundlagt i Böhmen i 1756, og har gennem tiden vokset sig større og større med udelukkende hjælp fra de 11 generationer, som har ført virksomheden videre.

Dr. Claus Josef Riedel, som var den 9. generation opfandt i 1957 verdens første druespecifikke vinglas. Glasset han opfandt var tilpasset ud fra druens DNA, med både frugt, tanniner, alkohol samt syre – som derved sikre balancen i vinen. Her har glasset indvirkning på hvordan og hvilke aromaer der fremhæves eller modsat – gemmes væk i vinen. 

I dag ejes og drives Riedel af Maimilian J. Riedel, som har siddet på pinden siden 2013 og er den 11. generation. Han har base i Kufstein, Østrig. Han er bedre kendt som ham der opfandt den revulotionære “O” serie, som han designede i 2004. Udover at drive virksomheden, er han også den støreste designer af Riedels karafler.

I dag har RIELDEL mere end 300 druespecifikke vinglas i sortiment, som hver især har sit eget unikke formål – nemlig at sikre dets fulde udbytte hver gang. Læs mere om Riedel her.

Se vores udvalg af Riedel Glas & Karafler her.

Den internationale vinguru Robert Parkers mening om Riedels vinglas: “Jeg kan ikke opfordre kraftigt nok til at bruge disse glas”.