Rieme 1L Mandarin Lemonade

43,00 kr.

Producent:  Le Réime
Land: Frankrig
Alkoholprocent: 0%
Volumen (cl): 100

*Pris inkl. pant 

Frisk mandarin lemonade

Brusende fransk lemonade med smag af søde mandariner. Den orange farve gør den lækker og delikat at se på, men smagen er endnu bedre. Perfekt at nyde afkølet. Denne mandarin lemonade indeholder ikke alkohol.

 

Indhold: Kulsyreholdigt vand, sukker, Acidifer: citronsyre, Stabilisator: (E414, E445), naturligt mandarin smagsstof med andre naturlige smagsstoffer, Antioxidant: ascorbinsyre, farvestoffer (E160a).

Næringsindhold pr. 100 ml

Energi 138 kJ / 33 kcal

Fedt 0 g

Heraf mættet fedt 0 g

Kulhyldrat 8,2 g

Heraf sukkerarter 8,2 g

Protein 0 g

Kostfibre 0 g

Salt 0,02

Historien om Le Réime

Riéme familien grundlage i 1921 Lé Rieme. Den franske familie blev kendt verden over med deres kvalitets sirupper og lemonader. Hemmeligheden bag disse produkter er et dosis af respekt for både traditioner og for råvaren.

Det var barndomsvennerne Marcel-Alcide & Adrien som i starten af deres tyvere, drømte om at starte deres eget lemonadeværksted. Der gik ikke lang tid med støtte fra begges familier, før de havde en flot fungerende forretning. Og på ingen tid gik deres drøm om en lemonade fabrik i opfyldelse.  Med deres motiverede, ambisøse og hårdarbejdende sind skabte de de Maison Le Riéme-Bouhéret.De to unge herre var meget ihærdige fra start. De mange sommerdage var mange timers hårdt arbejde, fra morgen til aften. Vinterperioden var dog noget helt andet. Her var de lyse timer i døgnet meget dyrebare, dog var efterspørgslen på frisk lemonade næsten ikke eksisternede. Der var tid til en masse produktændringer, hvorfor indholdet både i lemonader og sirupperne blev justeret til perfektion. Eftersom at Adrian rejste for at blive slagter overtog Marcel-Alcide den fulde produktion og inddrog sine forældre. Der blev brugt mange timer på at tilpasse smagene som man kender dem i dag. Hans ambition var at skabe et rent og stilfuldt produkt, som er genkendelig i sin friske og smagefulde elementer, som disse spændende produkter giver.

Du kan læse mere om Le Réimes fulde historie her.

Han laver denne spændende forfriskende citron lemonade, som både kommer i 1L flaske & 33 ml størrelse, disse friske, læskende lemonader fås også med appelsin, artisanale & mandarin.