Summerbird, Petit Four Gaveæske 8 Stk.

176,00 kr.

Blandede fyldte økologiske chokolader

Indhold: 160g

Økologisk chokolade fra Summerbird

Flot og indbydende gaveæske fra Summerbird Organic med hele otte forskellige varianter af deres ikoniske Petit-Four stykker.

I gaveæsken er der at finde fire forskellige stykker økologisk chokolade, som byder på følgende.

Blackcurrant: Mørk chokolade Amazonas 61% , solbærganache, karamel og marcipan.

Fleur d’orange: Mælkechokolade, orangeblomstvand og praliné.

Valencia: Mørk chokolade Amazonas 61% og marcipan.

Praliné: Amber-chokolade og praliné.

Provence: Mørk chokolade Amazonas 61%, marcipan og appelsin.

Amber: Amber-chokolade, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.

Gianduja: Mørk chokolade Amazonas 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.

Pollock: Hvid chokolade, karamel og lakrids.

 

 

Om Summerbird Organic

I 1986 grundlagde Mikael Grønlykke i samarbejde med sine forældre Lene og Sven Grønlykke, Summerbird Organic. Familien var gastronomiske pionerer, som bragte det franske køkken, og den allerførste Michelin-stjerne til Danmark. Familien har både grundlagt den gastronomiske virksomhed Løgismose, samt gourmet-restauranterne på Falsled Kro og Kong Hans’ Kælder.

Summerbird Organic opstod, da en forretningsforbindelse i USA beder Grønlykkefamilien om at udvikle en småkage. Her kom de frem til en ide, hvor hovedingrediensen i småkagen skal være marcipan. Familien konstaterer, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes kvalitetsmarcipan. Derfor beslutter de sig for at udvikle deres egen, hvorfor de rejser til Spanien, hvor nogle af verdens bedste mandler gror.

Valenciamandlerne blev hovedingrediensen i marcipanen, og får en helt unik og nuanceret smag. Herefter beslutter Grønlykkefamilien sig for, at denne flotte og eksklusive marcipan ikke skal laves til småkagedej, men netop omsluttes af chokolade.

Her opstår endnu et problem, da der dengang endnu ikke fandtes kvalitetschokolade. Mikael Grønlykke rejser derfor ud i verden, og møder chokoladevirksomheden Valrhona, som er placeret syd for Lyon i Frankrig. Denne virksomhed producerer det fineste og reneste råchokolade, og starter et tæt samarbejde.

I 1986 ”fødes” den første sommerfugl, som navngives ”Summerbird Pure Amande”. Den er produceret på gave få råvarer, nemlig kun mandler og kakaobønner – Her har Summerbird Organic skabt et helt nyt niveau af kvalitet på markedet, som man i dag kender.

Læs mere om Summerbird Organic, deres filosofi, historie og milepæle lige her.