Summerbird, Tapas Gaveæske

148,00 kr.

Producent: Summerbird Organic
Volume: 100 g

*Økologisk

Eksklusiv gaveæske fra Summerbird

Den populære Tapas-gaveæske fra Summerbird Organic, som indeholder små elegante stykker fyldte chokolader. Denne æske byder på hele ni forskellige smagsoplevelser, som på hver sin måde harmonerer godt! Æsken inderholder 18 stk. chokolader, som er perfekt til at dele, med dem man holder af.

I æsken er der at finde følgende varianter;

Raspberry: 61% Mørk Amazonas chokolade, hindbær og vanilje

Blueberry: Hvid chokolade, praliné og blåbær

Pure Lemon: 61% Mørk Amazonas chokolade og citronganache

Læsø: Mælkechokolade, karamel og Læsø havsalt

Øland: 61% Mørk Amazonas chokolade, havtorn og passionsfrugt

Dark 61: 61% Mørk Amazonas chokolade, chokoladeganache og kakaobønner

Flora Danica: Hvid chokolade, praliné, hyldeblomst og citron

Mint: 61% Mørk Amazonas chokolade, karamel og mynte

Liquorice: Amber chokolade og lakrids

Om Summerbird Organic

I 1986 grundlagde Mikael Grønlykke i samarbejde med sine forældre Lene og Sven Grønlykke, Summerbird Organic. Familien var gastronomiske pionerer, som bragte det franske køkken, og den allerførste Michelin-stjerne til Danmark. Familien har både grundlagt den gastronomiske virksomhed Løgismose, samt gourmet-restauranterne på Falsled Kro og Kong Hans’ Kælder.

Summerbird Organic opstod, da en forretningsforbindelse i USA beder Grønlykkefamilien om at udvikle en småkage. Her kom de frem til en ide, hvor hovedingrediensen i småkagen skal være marcipan. Familien konstaterer, at der på daværende tidspunkt ikke fandtes kvalitetsmarcipan. Derfor beslutter de sig for at udvikle deres egen, hvorfor de rejser til Spanien, hvor nogle af verdens bedste mandler gror.

Valenciamandlerne blev hovedingrediensen i marcipanen, og får en helt unik og nuanceret smag. Herefter beslutter Grønlykkefamilien sig for, at denne flotte og eksklusive marcipan ikke skal laves til småkagedej, men netop omsluttes af chokolade.

Her opstår endnu et problem, da der dengang endnu ikke fandtes kvalitetschokolade. Mikael Grønlykke rejser derfor ud i verden, og møder chokoladevirksomheden Valrhona, som er placeret syd for Lyon i Frankrig. Denne virksomhed producerer det fineste og reneste råchokolade, og starter et tæt samarbejde.

I 1986 ”fødes” den første sommerfugl, som navngives ”Summerbird Pure Amande”. Den er produceret på gave få råvarer, nemlig kun mandler og kakaobønner – Her har Summerbird Organic skabt et helt nyt niveau af kvalitet på markedet, som man i dag kender.

Læs mere om Summerbird Organic, deres filosofi, historie og milepæle lige her.