Cotswolds Dry Gin

350,00 kr.

Destilleri: Cotswolds
Volume: 70 cl.
Alc %: 46%
Anbefalet dertil: Fever-Tree Indian TonicFever-Tree Refreshingly Light Indian Tonic & Regional Co. Rosapeber.

Klassisk London Dry Gin

Cotswolds Dry Gin er fremstillet efter London Dry Gin Stilen, og er destilleret med hele ni velovervejet botanicals som er følgende enebær, koriander, hvirvellod, lavendel, laurbærblade, frisk lime, kardemomme, sort peberkorn samt grapefrugt, som giver en flot og robust gin. I denne gin bliver der brugt ca. 10 gange mere botanicals i forhold til gennemsnittet af andre premium gins. Ginnen har beholdt sine æteriske olier, for at skabe en rig smag og mundfølelse. Disse olier gør at ginnen går fra klar til en mælket, uklar farve idet der tilsættes tonic eller is.

Smagen er ren og klar, med et touch af enebær, krydderurter, grapefrugt samt koriander. I eftersmagen finder man en ren og balanceret fornemmelse, af både citrus, enebær, laurbærblade og kardemomme.

Cotswolds Distillery

Cotswolds destilleri er beliggende i hjertet af det smukke Cotswolds-landskab i England, og har produceret spiritus siden 2014. De fremstiller både single malt whiskyer, gins samt likører. De har siden omkring 2016 åbnet dørerne for deres destilleri og budt gæster velkommen til både rundvisning og andre arrangementer såsom Tour & Tasting, Masterclasses og Cocktailkurser.