Giffard, Granatæble Likør

100,00 kr.

Type: Likør
Volume: 50 cl
Producent:  Giffard
Land / område: Frankrig
Alc %: 16%

Granatæblelikør til drinks

Likøren performer flot med din ruby farve i glasset. I næsen finder man frugtagtig noter, med et lille touch af floralske noter. Granatæble har en flot unik smag, med lette floralske noter. Prøv den over knust is, eller i  Source Vodka, med friskpresset appelsinjuice..

Historien om Giffard

Giffards historie strækker sig helt tilbage til sommeren 1885, med Émile Giffard, som var en dispenserende kemiker bosat i Angers i Loire Valley. Han havde en meget opfindsom, efterforskende og klog mand. Han begyndte at interessere sig for mynten, dens fordøjelses- og forfriskende egenskaber – Hvad han ikke havde regnet med, var at det resulterede i en ren, klar og raffineret hvid myntelikør. Denne kunne kan straks sætte på prøve, ved at tilbyde gæsterne på Grand Hotel en smagsprøve, af hans nye opfindelse.

Efter han nye opfindelse og øjeblikkelige succes, omdannede Émile sit apotek til et destilleri. Han navngav sin lækre likør Menthe-Pastille. Hele fem generationer senerer bærer familievirksomheden endnu Giffard-navnet, og er meget beæret over at kunne opretholde det høje kvalitets- og ambitionsniveau, som Émile Giffard iværksatte.  Hovedingredienserne i Giffards produkter er frugt og planter, som primært bliver købt i den lokale region.

Du kan læse mere om Giffard lige her