Flowerbomb Gin

439,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Copper in the Clouds
Land: England
Alc %: 40

Ikke på lager

Flowerbomb Gin

Flowerbomb er en klassisk dry-gin inspireret af de store enge med forårsblomster i England. Smagen byder på lavendel, rosenblade og appelsinblomst. Flowerbomb Gin er destilleret på en gård i Hertfordshire og er en ægte organisk skønhed afspejlet i en spiritus. Ikke nok med at det er en lækker gin, så er den også pakket ind i flot emballage. Spækket med blomsterplanter til de mest sofistikerede ganer, lag af blomstersmag byder dig velkommen med hver tår.

Nyd den gerne med tonic i et glas med masser af is, alene eller i cocktails!

Copper in the Clouds

Copper in the Clouds er kendt for deres kreative og innovative designs og smage, såsom mango og sort pepper, hindbær og lychee. Destilleriet har vundet flere medaljer for deres producter, inklusiv en dobbel guld medalje til San Fransisco’s Word Spirits Competition. Destilleriet ligger på en lille farm på den smukke landside i Herdfordshire. Alle botaniske ingredienser som indgår, bliver most før opvarmning i destillationsapparatet, dette udvinder en mere intens smag og aroma. Resultatet er en smuk, ren spiritus af allerhøjeste kvalitet.

Creativity and quality

Der er blevet brugt en masse tid på at gennemtænke design og smag i produkterne. Hvert produkt fortæller sin egen historie gennem et gennemført design og smage der passer dertil. Alle botaniske produkter er enten dyrket direkte på gården, fra lokale botanikere eller fra den botaniske specialist i Cambridgeshire – der bliver altså sigtet efter at opnå den aller bedste kvalitet.