Opthimus Malt Whisky Finish 25 år

799,00 kr.

Type: Rom
Volume: 70 cl
Producent: Oliver & Oliver
Land / område: Den Dominikaske Republik
Alc %: 43%

Ikke på lager

Rom med whisky finish

En fantastisk rom fra producenten Oliver & Oliver, som har beliggenhed i Den Dominikanske Republik. Det er hemmeligt, hvilke rom som der indgår i de forskellige blends. Det eneste man ved er, at rommen stammer fra Cuba, hvor producenten har sine rødder. I duften på Opthimus Malt Whisky Finish 25 års finder man noter af sirup, honning, modne frugter samt et touch af single malt whisky. En perfekt kombination. Smagen er sød, som nougat der smelter på tungen, med varme krydderier fra whiskyen. Eftersmagen fyldes lang og fyldig, med en god balance mellem krydderier og sødme.

Producenten Oliver & Oliver

Oliver & Oliver er et familieejet firma med oprindelse i Cuba, som der beliggende i Den Dominikaske Republik. De er dedikeret til deres produktion og deres markedsføring af håndværkmæssige avancerede rom. De fleste af deres forskellige produkt-serier bliver produceret i begrænsede og nummererede udgaver.

Destilleriet bruger innovative og unikke tredobbelte ældningsproces, som stammer fra en tilpasning af den almindelige spanske solera-metode. Alle rom fra Oliver & Oliver aftappes, mærkeres og nummereres manuelt, for at vise deres højt kvalificeret håndværk. Hvilket også forklarer, hvorfor d har vundet over 200 internationale priser – såsom Årets Rum ved den Internationale Rumkonference i Madrid, Top 10 Rums i verden på Beverage Tasting Institute i Chicago, Bedste Rum i konkurrence på San Francisco World Spirits Competition, og mange andre!

Hvis du vil læse mere om producenten Oliver & Oliver kan du gøre det her