Kapriol Gin Blood Orange & Peach

249,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Distilleria dell’Alpe
Land: Italien
Alc %: 40,7%

Ikke på lager

Italiensk appelsin gin

En fantastisk Kapriol Gin med smag af blodappelsin og fersken. Denne gin er destilleret på rosmarin, oregano, mynte, bjergfyr samt lavendel – og ikke mindst blodappelsin og fersken. De sidste to botanicals kan fornemmes tydeligt i både duft samt smag. Den er ideel sammen med en mild tonic, som Fever-Tree Mediteranean Tonic toppet med appelsinskal eller kandiseret fersken.

Generelt om Kapriol Gin

2016 var året hvor Kapriol Gin så lyset for første gang efter mange års forskning og tests efter de traditionelle opskrifter, som stammer helt tilbage til 1948. Kapriol Gin er en fantastisk håndlavet gin, hvor man har gjort brug af fantastiske bjergurter, hvor man forsigtigt udvalgte kun de bedste botanicals – en gin, som kun er blevet bedre med årene!

Destillationen

I den traditionelle opskrift på Kapriol Dry Gin finder man hele 15 botanicals, såsom humle, oregano, laurbærblade mm., som alle samme destilleres ved hjælp af den gamle metode til kold-destillation. Derudover tilføres Angelica, kamille, rosmarin samt hyben kun ved brug af urter som vokser naturligt i alperne. Ifølge den originale opskrift fra 1948 er der ikke tilføjet citrusfrugt. Før enebærrene bliver tilsat, tørre de i 15 dage for at frembringe aromaer. Herefter starter den første destillation i deres kobberstill.

 Historien om Distilleria dell’Alpe

I 1948 etablerede Ferruccio de Bernard destilleriet Dell’Alpe i det nordlige Italien, nærmere Bastia d’Alpago. Denne lille by ligger placeret på en bjergskråning i den flotte Cansiglio-skov i de italienske orientalske alper. Her har Ferruccio blandt andet patenteret nye opskrifter, som den gådefulde drink, Kapril-likør, som også er kendt under navnet ”Distillato del Bosco”, som oversat betyder ”Destillat af skoven”. Denne likør produceres på samme placering, som hvor enebærene opsamles og infunderes med de urter samt sukker, ved hjælp af en lang og ikke mindst kompleks destillationsproces. Beniamino Maschio overtog i 2002 Distilleria dell’Alpe, med den hensigt at videre udvikle en række forskellige likører, men stadig med samme venetianske traditioner, som den orginale Kapriol Classico-likør fra 1948.