Laguiole BBQ sæt

499,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Boksstørrelsen: 42,8 x 24 x 6 cm
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer: 40268707

 

Ikke på lager

Laguiole BBQ Grillsæt

Laguioles design af Grillbestik i træ er uundværligt til alle drengerøvendeene der går op i deres grill gagdes. Dette flotte og elegante grill bestik er en nødvendighed når man skal stege sine bøffer på grillen, den varme sommer dag. Man skal ikke gå ned på Grill tilbehør til de lange aftner med rødvin og drinks på terrassen.

Dette flotte design er lavet i rustfrit stål og træskafter, en god gaveide til ham eller hende, som elsker at stå ved grillen og ikke vil gå ned på udstyr. Sættet består af 3 dele, tang, stegegaffel og grillpalet, som leveres i en flot gaveæske.

De tre dele er lavet i et flot design fra Laguiole og vejer ikke ret meget, så det er yderst nemt at håndtere omkring den varme grill.

Boksstørrelsen: 42,8 x 24 x 6 cm

Træet tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.