Laguiole Osteklokke

449,00 kr.

Producent: Domaine de Laguiole
Specifikationer: Mål: 25 cm i diameter, 17,5 cm højde.
Land: Frankrig
Område: Laguiole
Varenummer:40268731

Ikke på lager

Glasklokke til ost fra Laguiole

Laguiole osteklokke i glas med træ og skiffer underlag, så den er nem at gøre ren. De fleste bruger den som  osteklokke, men den kan også nemt bruges til at ryge dine madvare i – hvis du begår dig lidt i det gastronomiske køkken. Denne klokke er meget indbydende for øjnene, og ekstrem nem at dekorere dit morgenmadsbord med. Dens klassiske stilfulde design er også praktisk, da træet har en udskæring til glasklokken og hvis du tilføjer et par centiliter vand i renden er den lugte sikker (til din lidt stærkt lugtenede ost)

Farve: Træ: Brun, skifer: Sort – Mål: 25 cm i diameter, 17,5 cm højde.

Tåler ikke maskineopvask.

Hvad er Laguiole?

Laguiole er i dag et navn man ofte støder på, når man leder efter nye knive og det er der en helt bestemt grund til. Selve navnet Laguiole er oprigtigt navnet på en foldekniv af meget høj kvalitet, som blev femstilet i ”knivbyen” Thiers, hvor størstedelen af Franske skæreværktøjer kommer fra, samt den lille landsby Laguiole. Begge landsbyer ligger i det centrale Frankrig.

I dag findes der mange, som producere steakknive, vinåbner og andet køkkenudstyr af ”mærket” Laguiole, men kun få af dem, er produktet 100% lavet i den lille landsby. De få produkter, som man kan finde, hvor det er udelukket er håndlavet i landsbyen koster en vinåbner gerne 1200-1500,-

Der er mange resturanter der ser en Laguiole steakkniv som værende et kvalitets symbol for deres resturanter, hvilket har gjort Laguiole til et stort navn indenfor den gastronomiske verden.

Men heldigvis findes der også rigtige gode kvaliteter, som er til at betale for og som med sikkerhed giver lige så stor livsglæde.

Vi får vores eget Laguiole direkte fra en Fransk importør. Træet og designet laves i landsbyen efter de gamle traditioner, hvorefter det samles og pakkes.

Du kan læse mere om Laguiole her.