Mastrojanni, Brunello di Montalcino DOCG 2016

399,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Mastrojanni
Årgang: 2016
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: 100% Sangiovese
Alc %: 14,5 %
Anbefalet til: Okse, vildt, kraftige oste eller klassiske italienske retter.

Ikke på lager

Brunello di Montalcino

En Brunello di Montalcino er Mastrojannis rubin.

Denne vin performer flot i glasset med sin intense rubinrøde farve. I næsen finder man masser af noter af frugt, vanilje og et touch af sød tobak. Brunelloen er kraftig og rund med en lang og behagelig finish! Prøv den til okse, vildt, kraftige oste eller klassiske italienske retter.

Mastrojannis Burnello di Montalcino har lagret på egetræsfade i 36 måneder, og yderligere min. Seks måneder på flaske i Mastrojannis kælder inden frigivelse. Denne vin er allerede drikkeklar, eller kan med fordel lagres mange år frem.

Om Mastrojanni

Siden 1975, hvor den romerske advokat, Gabriele Mastrojanni erhvervede sig ejendommene San Pio og Loreto har Mastrojanni skrevet sig ind i vinhistorien, og indsamlet priser fra hele verden!

Dengang var landet dårligt befolket, samt dårligt dyrket – hvilket gjorde at jorden var jomfruelig, ren og uden nogen form for forurening. Hvilket gjorde at Gabriele Mastrojanni følte sig tiltrukket af området, og besluttede sig for at plante sine første vinmarker – med stor succes. Du kan læse mere om Mastrojanni og deres historie her.

I 1992 overtog Andrea Machetti vingårdene og omdannede Mastrojanni til en af de mest respekterede producenter i Moltalcino – som den stadig er i dag.