Klein Constantia Sauvignon Blanc

149,00 kr.

Type: Hvidvin
Volume: 75 cl.
Producent: Klein Constantia
Land: Sydafrika
Område: Cape Town
Druesorter: Sauvignon Blanc
Alc %: 13,5 %
Anbefalet til: Pasta retter, vegetar retter og lette kylling retter.

*Ved køb af min. 6 flasker kun 119 kr. pr. flaske.

Hvidvin på 100% Sauvignon Blanc

Denne vin fra Klein Constantia er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc, som er dyrket i Cape Town. Druerne har udelukkede lagret på ståltanke for at bibeholde sin frugtige, friske og sprøde karakter. Farven er flot og gylden. I næsen fremkommer der intense nuancerer af fersken, figner og tropiske frugter. Smagen er frisk og præget af frugtsmag, med en tør og velafbalanceret eftersmag. Den går perfekt til pasta retter, vegetar retter og lette kylling retter.

Om Klein Constantia

Klein Constantia blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, som er den første hallandske guvernør i Cape Town. Duggie Jooste købte gården i 1980. Selve grunden var meget forsømt, og blot 35 ud af 75 ha. var benyttet til vindyrkning.

Jooste-familien brugte rigtig mange penge og tid på at få navnet Klein Constantias navn spredt ud over hele den store vinverden. Igennem en årrække har Jooste-familien med Duggie og sønnen Lowell i spidsen fået hele arealet tilplantet, som i dag er meget velegnet til vindyrkning, som i dag drives med stor passion og omhyggelighed.

Klein Constantia har beliggenhed få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne her bølger ned af de smukke bjergsider, i et klima, som er perfekt at dyrke store vine i. Klein Constantia er i dag blandt top-25 af verdens vineyards.