- Fri fragt ved køb over 999,-
- Storegade 51-53, 9560 Hadsund
Menu
Denne Riesling vom Porphyr fra Wagner Stempel er en blandingscuvée fra de allerbedste markere i Grosses Gewächs, Höllberg og Herrkretz – hvilket er svarende til Grand Cru. Porphyr navnet stammer fra en vulkansk sten, som tilfører mere mineralitet og forlænger modningsprocessen yderligere, ved at være kølende om dagen og holde på varmen om natten.
Denne økologisk riesling fra Rheinhessen har en kompleks duft mede aromaer af fersken, citrus og en flot blomster duft. Smagen er tør og frisk med en lækker syre i eftersmagen. Den er god til asparges, pastaretter, bløde oste, jomfruhummere og skaldyr. Bør serveres let afkølet.
Wagner Stempel drives i dag af Daniel Wagner, som overtog vingården efter sin far i 1994. Her fandt han auktionslister helt tilbage fra 1890 og 1910’erne, som viste at vin fra Hôllbreg-marken kostede lige så meget som Tysklands fineste. Dette blev et startskud for Daniel. I 2007 kom Oliver Müller til, og i 2008 blev Wagner-Stempel økologisk certificeret.
I dag er vingården bland Tysklands bedste og mest anerkendte, og som har en fremragende produktion af både hvid- og rødvine. I 2009 blev Daniel Wagner kåret til ”Aufsteiger des Jahres” – som er den tyske version af Gault Millau. Her blev han også tildelt sin 4. drueklase.
Daniel Wagners grundlæggende filosofi er en grundig, og ikke mindst håndværksmæssig tilgang til værket, som er dybt forankret af sine oldeforældres tradition. Økologisk landbrug er en vigtig faktor for ham. Overdrevet meget arbejde i vinmarkerne med mange manuelle opgaver. De meste af tiden finder sted i vinmarkerne – det der sker senere i kælderen, er også ret vigtigt for ham. Det er bare en form for at bevare det, som sker årligt – og det skulle gerne smage sådan, som året var, og som vinmarkerne var. Du kan læse mere om filosofien eller meget andet om Wagner Stempel her.
Mandag til torsdag 09.30 – 17.30
Fredag 09.30 – 18.00
Lørdag 09.30 – 13.00
DAG TIL DAG LEVERING
Ved bestilling inden kl. 12 man-tor leveres varen som oftes, dagen efter.