Mastrojanni, San Pio 2016

229,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Mastrojanni
Årgang: 2016
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: 20% Sangiovese & 80% Cabernet Sauvignon
Alc %: 15%
Anbefalet til: Okse, vildt eller braiseret retter.

Ved køb af min. 6 fl. er prisen 199,- pr. stk. 

Ikke på lager

San Pio fra Mastrojanni

Denne vin er opkaldt efter den ene af Mastrojannis ejendomme, som er beliggende i Moltalcino – husets IGT. Her er der tale om en vin på en blanding af Sangiovese og Cabernet Sauvignon, som har lagret i 18 måneder på fransk eg – efterfulgt seks måneder på flakse før frigivelsen.

Denne vin performer flot i glasset med sin rubinrøde farve. I næsen finder man noter af frisk frugt, syltetøj samt vanilje. Smagen er fyldig og vedvarende, med en behagelig eftersmag. Prøv den til okse, vildt eller braiseret retter.

Om Mastrojanni

Siden 1975, hvor den romerske advokat, Gabriele Mastrojanni erhvervede sig ejendommene San Pio og Loreto har Mastrojanni skrevet sig ind i vinhistorien, og indsamlet priser fra hele verden!

Dengang var landet dårligt befolket, samt dårligt dyrket – hvilket gjorde at jorden var jomfruelig, ren og uden nogen form for forurening. Hvilket gjorde at Gabriele Mastrojanni følte sig tiltrukket af området, og besluttede sig for at plante sine første vinmarker – med stor succes. Du kan læse mere om Mastrojanni og deres historie her.

I 1992 overtog Andrea Machetti vingårdene og omdannede Mastrojanni til en af de mest respekterede producenter i Moltalcino – som den stadig er i dag.