Oxefruit fersken sirup

99,00 kr.

Destilleri: Oxefruit
Volume: 70 cl
Alc %: 0,0%
Anbefalet dertil: Prøv den med  Source gin og Folkington’s Sicilian Lemonade

Oxefruit sirup fersken

En fantastisk, intens, sød fersken sirup, med en orange/gul farve som kan gøre underværker for dine drinks! Det er et laktosefrit, glutenfrit og vegansk produkt somer er lavet på sukkerrør og fersken essens. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad siruppen kan bruges til, eksempelvis kan den også bruges til at tilføre smag til kager såsom cheesecake eller mousse.

Serveringsforslag:

Fyld glasset med masser af isterninger

5 cl Source gin

15 cl Folkington’s Sicilian Lemonade

2 cl Oxefruit fersken sirup

Rør rundt og nyd…

Om Oxefruit

Inspirationen til Oxefruit startede en sommeraften i en tid hvor den spanske økonomi var ustabil. De ønskede at kreere det første indenlandske brand inden for frugt pureer, sirupper specifikt lavet til cocktails. De ønskede at skabe sirupper, som skulle kunne bruges af alle de professionelle fra verdenen af cocktail skabere, baristaer og kokke. En bil blev pakket med spænding, frygt men mest af alt mod. Med alle de følelser i et, kørte de ud på en rejse til hvert hjørne af peninsula og omkringliggende øer, på jagt efter distrubitører, der ville stole på deres produkt og på to mennesker – nemlig Pedro Laveda og Oscar Laveda.

De slog sig ned i Algemsei, Valencia og Oxefruit blev et produkt derfra. Frugten, produktionen, pakningen og labels kom alt sammen fra et lille hjørne i spanien. De har gennem processen forsøgt at gøre produktet så bæredygtigt som muligt, så produktet kan købes med god samvittighed på alle parametre.
Oxefruits hovedværdier er: følelse, forpligtelse og entusiasme
Du kan læse mere om Oxefruit her: oxefruit