Paul John Classic Single Malt Whisky

599,00 kr.

Type: Whisky
Volume: 70 cl.
Producent: Paul John
Land: Indien
Område: Goa
Alc %: 55,2

Classic Indian Single Malt

Smukt udtryk fyldt med karakter samt en meget spændene næse med søde æbler, pære og gyldent byg. Mundfølelsen giver en flot honning med sanselige krydderier samt et finish af saftige frugter og mørk chokolade.

Poul John er en fantastisk innovativ indisk whisky serie, hvor man må sige at anmelderne generelt ligge med store point blandt andet 95 points af Jim Murray’s “The whisky bible“. Poul John Classic altså cask strength er en ballanceret klassisk ikke røget whisky med masser af fadstyrke smag.

Poul John

I 1996 blev John Destilleri grundlagt og voksede ekstremt inden for mindre end et årti til at være et af de førende spiritusfirmaer, det skal lige siges at dette forgår hele kloden over ikke kun i Indien men i hele verden. Mr. Paul P John ejer og ikke mindst den strenge vision om en stærk portefølje af forskellige kategorier, herunder whisky, brandy samt vin. Virksomheder er blevet fremmet samt drevet af en vilje til at bryde de uskrevne regler om hvor ting skal komme fra, satte Mr. Paul P John sig for at trænge ind i de højeste kvaliteter og dermed trænge ind på det anerkendte marked i whiskyverden og dermed skabe sit egent unikum mærke med Paul John Indian single malts. De sultne kyster i Goa er hjemstedet på Paul John single malts lavet på nøje omhyggeligt udvalgt oprindelige ingredienser altså byg, vand og gær. Goas tropiske klima giver den mest optimale samt ideelle temperatur samt atmosfære så deres whiskyer modnes til perfektion og skaber en udstråling af en fantastisk kaliber. Denne kulmination af yndefuldt arbejde lige fra omhyggelig overvåget proces fra mashing af korn, gæring destillation, modning, vatting samt endelig aftapning giver et ikke mindre end fremragende sortiment der lejer med de store whiskyproducenter i verden. Til sidst men ikke mindst Paul John single malts er ikke kølefiltreret og der er ingen tilsætningsstoffer. Har du lyst til at få mere viden om Paul John Indian single malts kan du læse det her.