Ramos Pinto, 4 portvine i æske

109,00 kr.

Type: Portvin
Volume: 4x 9 cl = 36 cl.
Producent: Ramos Pinto
Land / område: Portugal

Ikke på lager

Ramos Pinto 4 portvine i æske

Den perfekte gave til portvinselskeren! Her får du 4 af de mest velsmagende portvine fra Ramos Pinto – på den måde kan du holde din helt egen portvinssmagning eller blot forkæle en du holder af. Hver flaske indeholder nemlig nok til 2 glas. Du finder både en Ruby, en White og hele to Tawny i denne gaveæske.

Du får:

Ramos Pinto Tawny Portvin
Smagen er meget velouragtig men samtidig sprød med en flot balance mellem rundheden og nerven.

Her får man kvalitet for pengene. Ramos Pintos Tawny vil egne sig fint som aperitif, til melon og til nødde- eller chokoladekager, honningkager eller blåskimmeloste.

Ramos Pinto Ruby Port
Porto Ruby er en helstøbt og meget “frugtrig” ung portvin, som kun er modnet i tre år i klassiske store fade af egetræ kaldt ”balseiros”. Vinen har derfor i sin ungdom stadig druernes umiddelbare aromaer og frugtkarakterer. Den har den klassiske, mørke, rubinrøde farve for en Ruby. Vinen har en god fylde og en meget harmonisk karakter med charmerende nuancer af kirsebær, hindbær og blommer.

Den kan perfekt bruges til de fleste oste. Den bør serveres i rumtemperatur. Dens frugtrige karakter og utroligt flotte renhed vil komme mere frem ved lidt lavere temperatur.

Ramos Pinto White Port
Det er nuancer af citrusfrugter, tørrede frugter, honning og modne eksotiske toner, som dominerer i Porto White fra Ramos Pinto.

Samtidig har vinen en meget charmerende sprødhed og friskhed, som harmonerer flot med de modne toner.Den vil være perfekt til et lille glas inden et måltid, til foie gras eller sammen med en frugttærte eller frugtsalat. Server den let afkølet.

Ramos Pinto Adriano Tawny
Det er grundlæggeren af Ramos Pinto – den foretagsomme Adriano, som har givet navnet til denne Porto Tawny Reserva. Det var i øvrigt under dette enkle navn, han i sin tid markedsførte sin Porto i Brasilien.

Adriano har en sødmefuld og fantastisk aromatisk smag både med friske toner men også med tegn på en god udvikling.Den kan drikkes som apéritif (en smule afkølet) men også sammen med patéer, melon eller i slutningen af et måltid evt. sammen med frugttærte eller med chokolade- og nøddedesserter.

Indhold i pakken:
4 flasker portvin á 9 cl – i alt 36 cl