Warners Elderflower Gin

350,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl
Producent: Warner Edwards
Land: Storbritannien
Alc %: 40%
Anbefalet til: Fever-Tree Mediteranean TonicFolkington’s Sicilian Lemonade eller Fever-Tree Elderflower Tonic

Engelsk hyldeblomst gin

Warner Edwards hyldeblomst gin er inspireret af Tom Warners mor, Adele. I denne gin bruges der kun friske hyldeblomster. Der bruges hele 300 hyldeblomster pr. Flaske, som håndplukkes på familie-gården engang årligt. Denne gin leder ens tanker hen på en frisk sommerdag!

I næsen finder man en blød hyldeblomst, blomme og juniper. Smagen bærer præg af hyldeblomst, foursukker, varme krydderier og ikke mindst vanilje. I eftersmagen forsvinder den lette enebær, som erstattes af kanel og kardemomme, som giver en lang og behagelig eftersmag. Kan blandes med Fever-Trees Hyldeblomst Tonic, Mediteranean Tonic eller Folkingtons Citron Lemonade. Top den med tørrede enebær, som garnish.

Historien om Warner Edwards

Warnes startede i 2012 på deres smukke familiegård, som er over 200 år gammel – uden at vide hvad de havde bragt dem selv ind i. De startede virksomheden med den filosofi om at redde verdenen fra middelmådig gin, hvorfor de blev ginbønder.

Teamet på Warners elsker beskidte hænder, hårdt arbejde, fulde hjerter samt en dyb kærlighed til deres land. De møder på arbejde med et smil, og ”ild” i maven for at udarbejde lækre kompromisløse og naturlige ginprodukter.

Warners bestræber sig meget på bæredygtighed, hvorfor de får deres 25,4% af deres ingredienser fra deres egen farm, 73,9% fra andre Britiske farme & 0,7% fra ikke-britiske farme.

De stoler meget på naturens generøsitet, hvorfor de stræber efter at give mere tilbage til naturen, end de tager. Det er vigtigt for dem at have et sundt miljø, som giver rig mulighed for at vokse og gro de bedste kvalitetsingredienser – derfor er det også vigtigt at de opretholder deres omkringlæggende landskaber, med biogiversitet i baghovedet. ”Når alt kommer til alt, så er bæredygtighed en rejse og livsstil”, – Jonny Easter, Conservation & Sustainability Manager.

Hvis du ønsker at læse mere om Warner Edwards, deres filosofi og bæredygtighed, kan du gøre det lige her.