Warner Edwards London Dry Gin

329,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl
Producent: Warner Edwards
Land: Storbritannien
Alc %: 40%
Anbefalet til: Fever-Trees Mediteranean Tonic eller Indian Tonic. Top den med tørrede rosa peberkorn, som garnish.

Klassisk London Dry Gin

Warners klassiske London Dry Gin er destilleret på deres helt eget kildevand og hele 11 forskellige botanicals – herunder kardemomme, Hedgerow hyldeblomst, enebær og andre forskellige krydderier. I 2019 vandt denne gin guld to gange ved World Spirits Competition i San Francisco.

I duften forekommer der bløde, søde samt blomstret noter af hyldeblomsten kombineret med kardemomme og citrusfrugt. Smagen bærer præg af enebær, som dominerer gangen, og giver plads til noter af orange og mynte. Eftersmagen er lang og afbalanceret med noter af enebær, citrus og varme krydderier. Kan blandes med Fever-Trees Mediteranean Tonic eller Indian Tonic. Top den med tørrede rosa peberkorn, som garnish.

Historien om Warner Edwards

Warnes startede i 2012 på deres smukke familiegård, som er over 200 år gammel – uden at vide hvad de havde bragt dem selv ind i. De startede virksomheden med den filosofi om at redde verdenen fra middelmådig gin, hvorfor de blev ginbønder.

Teamet på Warners elsker beskidte hænder, hårdt arbejde, fulde hjerter samt en dyb kærlighed til deres land. De møder på arbejde med et smil, og ”ild” i maven for at udarbejde lækre kompromisløse og naturlige ginprodukter.

Warners bestræber sig meget på bæredygtighed, hvorfor de får deres 25,4% af deres ingredienser fra deres egen farm, 73,9% fra andre Britiske farme & 0,7% fra ikke-britiske farme.

De stoler meget på naturens generøsitet, hvorfor de stræber efter at give mere tilbage til naturen, end de tager. Det er vigtigt for dem at have et sundt miljø, som giver rig mulighed for at vokse og gro de bedste kvalitetsingredienser – derfor er det også vigtigt at de opretholder deres omkringlæggende landskaber, med biogiversitet i baghovedet. ”Når alt kommer til alt, så er bæredygtighed en rejse og livsstil”, – Jonny Easter, Conservation & Sustainability Manager.

Hvis du ønsker at læse mere om Warner Edwards, deres filosofi og bæredygtighed, kan du gøre det lige her.