Andersen Winery, Rose

249,00 kr.

Type: Mousserende æblevin, sec
Volume: 75 cl.
Producent: Andersen Winery
Land: Danmark
Frugt/bær: Ingrid Marie bbler & sommerbær
Alc %: 12 %
Anbefalet til: Aperitif

Danske Bobler!

Rose fra Andersen Winery er en halvtør mousserende vin, som er fremstillet på både æbler og sommerbær. Denne vin er gæret på fransk eg, hvorefter anden gang på flaske.

Om Andersen Winery

I 2009 var vineriet allerede så småt begyndt at boble, da Mads på hobbyplan begyndte at fremstille vin af æbler fra sin egen have. Efter et par år valgt han at etablere en vinmark, for at kunne eksperimentere med mousserende druevin, a lá champagne. Efter at niveauet var højnet, blev der i 2015 besluttet at øge produktionen. Her begyndte de at eksperimentere med flere typer frugter og bær. Bag virksomheden i dag finder man vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter er Morten Rinder Stengaard. Deres mission er at inspirere til hvordan mousserende vine kan spille sammen med mad. Typisk bliver der serveret champagne som aperitif, for at gøre sanserne og smagsløgene klar. Dette kan Andersen Winerys produkter også bruges til, men de tre mænd bag fokuserer på at skabe mousserende vine, som egner sig til mad på det højeste niveau.

Andersen Winery bestræber sig på at bruge de ingredienser, der giver mest mening. Her er danske frugter og bær den perfekte syreprofil, når det gælder mousserende vine. De benytter sig både af æbler, stikkelsbær, jordbær og solbær, til at producere mousserende vin i verdensklasse.

Hvis du vil læse mere om Andersen Winery og deres filosofi kan du gøre der her!