Fin Del Mundo Special Blend

229,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Bodega Fin Del Mundo
Land: Argentina
Druesorter: 40% Malbec, 40% Cabernet Sauvignon og 20% Merlot
Alc %: 14%
Anbefalet til: BBQ, gris, kalv, okse, lam, faste oste, vildt, fugle vildt & simreretter.

*Ved køb af  2 flasker; kun 200 kr. pr. flaske.

Ikke på lager

Special Blend fra Bodega Fin Del Mundo

Fin Del Mundo Special Blend er husets topvin. Den er lavet på 40% Cabernet Sauvignon, 40% Malbec og 20% Merlot fra udvalgte marker. Den lagres lang tid på egetræfade – hvilket resulterer i en koncentreret, næsten blæk-sort vin med lækre bær og mineralske undertoner. Denne vin er ideel at servere til BBQ, gris, kalv, okse, lam, faste oste, vildt, fugle vildt og ikke mindst simreretter.

Vingården

Bodega del Fin del Mundo betyder ”vingården ved verdens ende”. Den ligger i neuguen-distriktet i Patagonien, i det sydlige Argentina. Vingården har specialiseret sig i at udvikle og fremdyrke vine som er value-for-money på Pinot Noir – som har taget de danske vinanmeldere med storm!

Bodega del Fin del Mundo har formået at forstå, hvordan Pinot Noir-druen dyrkes bedst, og trives i det pertagonsiek terrier, hvilket også har gjort at Pinot Noir-vinene fra Bodega del Fin del Mundo har slået rigtig mange Bourgognevine i blindsmagningstests.

Argentina er det land i verden, som formår at udnytte potentialet for kvalitetsvin, hvilket Bodega del Fin del Mundo illustrerer.

Vinstokkene i området er blevet udplantet i 1999, og er opbundet efter en nyudviklet metode, som er tilpasset klimaet. Her er et højteknologisk drypvandingssystem blevet installeret, hvilket gør at vinstokkene kan overleve i den ørkenagtige jordbund.