Hertfordshire Gin

439,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Copper in the Clouds
Land: England
Alc %: 40

Ikke på lager

Hertfordshire Gin

Denne dry gin får dig til at tænke på marker og skove i Hertfordshire, hvor den er destilleret. En modig, jordnær og sprød gin. Den har smagsnoter af sprød citron, lavendel og angelica rod. En smuk klassik London dry gin, som er lavet på spørgsmålet: “What would our county taste like distilled?”. Noter af røg og sprødhed fra både grøn og sort kardemomme og en elegance fra lavendel.

Nyd den gerne med tonic i et glas med masser af is, alene eller i cocktails – den perfekte London dry gin!

Copper in the Clouds

Copper in the Clouds er kendt for deres kreative og innovative designs og smage, såsom mango og sort pepper, hindbær og lychee. Destilleriet har vundet flere medaljer for deres producter, inklusiv en dobbel guld medalje til San Fransisco’s Word Spirits Competition. Destilleriet ligger på en lille farm på den smukke landside i Herdfordshire. Alle botaniske ingredienser som indgår, bliver most før opvarmning i destillationsapparatet, dette udvinder en mere intens smag og aroma. Resultatet er en smuk, ren spiritus af allerhøjeste kvalitet.

Creativity and quality

Der er blevet brugt en masse tid på at gennemtænke design og smag i produkterne. Hvert produkt fortæller sin egen historie gennem et gennemført design og smage der passer dertil. Alle botaniske produkter er enten dyrket direkte på gården, fra lokale botanikere eller fra den botaniske specialist i Cambridgeshire – der bliver altså sigtet efter at opnå den aller bedste kvalitet.