Giffard, Vandmelon Likør

100,00 kr.

Type: Likør
Volume: 50 cl
Producent:  Giffard
Land / område: Frankrig
Alc %: 20%

Vandmelonlikør til drinks

Denne vandmelonlikør har en flot og intens rødlig farve. I næsen får man små noter af slik kombineret med vandmelon samt honningmelon. Den har en lang eftersmag. Prøv den med en lækker vodka, lime juice og lemon sodavand.

Opskrift

6 cl Rain Vodka

3 cl Giffard Watermelon Likør

1,5 cl limejuice

Top med Fever-tree Sicilian Tonic & en frisk skive lime.

 

Historien om Giffard

Giffards historie strækker sig helt tilbage til sommeren 1885, med Émile Giffard, som var en dispenserende kemiker bosat i Angers i Loire Valley. Han havde en meget opfindsom, efterforskende og klog mand. Han begyndte at interessere sig for mynten, dens fordøjelses- og forfriskende egenskaber – Hvad han ikke havde regnet med, var at det resulterede i en ren, klar og raffineret hvid myntelikør. Denne kunne kan straks sætte på prøve, ved at tilbyde gæsterne på Grand Hotel en smagsprøve, af hans nye opfindelse.

Efter han nye opfindelse og øjeblikkelige succes, omdannede Émile sit apotek til et destilleri. Han navngav sin lækre likør Menthe-Pastille. Hele fem generationer senerer bærer familievirksomheden endnu Giffard-navnet, og er meget beæret over at kunne opretholde det høje kvalitets- og ambitionsniveau, som Émile Giffard iværksatte.  Hovedingredienserne i Giffards produkter er frugt og planter, som primært bliver købt i den lokale region.

Du kan læse mere om Giffard lige her