Guado al Melo Rute

179,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Guado al Melo
Land: Italien
Område: Toscana – Bolgheri
Druesorter: Cabernet Sauvignon, MerlotAlc %: 13 %
Anbefalet til: Fjerkræ, Gris, Okse, Vildt

Prisen ved 6stk. er 159,- pr. flaske

Rute Super Toscana

Et charmerende glas vin, som emmer af Toscana og er et super bevis på at man mester at lave meget høj kvalitet til fornuftige priser.  Masser af frugt, blødhed og røde bær . Vinen bliver på ingen måde sød eller marmelade agtig, der bliver gjort et godt stykke håndarbejde, for at bevarer den friske syre i vinene, som skaber en delikat balance mellem syre, fyldighed og tørhed.   Det laves ikke bedre til den pris.
Rute laves på 60-80% Cabernet sauvignon og 20-40% Merlot. dette varigere fra årgang til årgang.
Et godt match til okse, kalv, lam, kraftige pastaretter og til ost.
Serveringstemperatur: ca. 16 grader

Historien om Guado Al Melo

I Toscana langs Castagneto Carducci bakkerne ligger vingården Guado al Melo. Navnet strækker sg langt tilbage, og vinmarkerne har været dedikeret til vinfremstilling i mere end 200 år.

I 1998 købte familien Scienza ejendommen for netop at genoplive de historiske ærværdige vinmarker. Michele Scienza og hans familie har en generationsrig erfaring med vinproducerende oplevelser, som overholder principperne for bæredygtighed og naturligt landbrug. Familien følger traditionelle metoder, og benytter sig ikke af yderlige stoffer og kemiske indgreb, som eventuelt kan skade druernes naturlige kvaliteter. I 2001 foretog de den første høst, blot til personligt forbrug, hvorefter de i 2002 officielt høstede, og udgav Criseo og Ruse, som dengang gik under navnet Guado al Melo Bianco og Rosso. Året efter høstede de druerne til Antillo, Atis og Jassarte.

Antillo vinen blev opkaldt efter den nuværende winemaker Michele’ far, som bar samme navn.

Guado al Melo liggeer i Bolgheri området, i en lille dal med retning i øst-vest. Denne placering gør den normale temperatur køligere end resten af året, og flere temperaturforskelle. Dette specielle klima er med til at give vinstokkene mulighed for at opnå en fin balance mellem elegance og kraftfuldhed, samt skarphed og rigdom.

Hvis du ønsker mere information kan du klikke her