Carlo Revello & Figli, Barolo 2015

349,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Carlo Revello & Figli
Årgang: 2015
Land: Italien
Område: Piemonte, Barolo
Druesorter: 100% Nebbiolo
Alc %: 14,5 %
Anbefalet til: Okse, vildt, lam & braiseret retter

3 på lager

Barolo der giver indtryk!

Denne intro Barolo fra Carlo Revello og hans sønner, er en vin baseret på druer fra hele området, som kommer fra vinstokke af en imponerende alder, hvor de ældste er op til 60 år gammel. Druernes saftighed er altafgørende og klaserne bærer små druer med tykt skin, der er pakket med smag. Vinens gæringsproces udgør 14 dage, hvorefter den bliver lagret i tønder i 24 måneder og til slut 6 måneder på flaske. Dette giver vinen en fantastisk struktur og elegance, men med dybe frugt noter. Revello rammer dermed, med denne vin en perfekt balance.

Huset Carlo Revello

Revello brødrene Carlo og Lorenzo har altid været de næreste disciple i La Morra til pioneren Elio Altare, som er kendt for hans moderne fortolkning af Baroloen. La Morra er notorisk kendt for sin lette, livlige og nemt drikbare Baroloer, hvilket matcher Revello’s stil.

For år siden besluttede Revello brøderne at splitte deres vingård i to, så deres børn ikke var nødsaget til at kæmpe herom. Dette betyder at Carlo Revello e Figli før eller senere vil blive overtaget af Carlo’s to sønner, Erik og Niklas, som dermed får 7,5 hektar af La Morra’s bedste marker. Huset er særligt karakteriseret ved saftige vine med dybde, renhed, noter af balsamiske frugter, cremet fra behandlingen på fad og de raffineret tanniner.