Spar 16%

Julesnaps i juletræ

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 125,00 kr..

Type: Snaps
Volume: 20 cl.
Producent: Fary Lochan
Land: Danmark
Alc %: 36

Ikke på lager

Julesnaps i juletræ fra Fary Lochan

Denne dekorative julesnaps indikerer jul på alle måder – både i duft, smag og udseende. Den er lavet på hyben, kanel og allehånde samt en sødme fra abrikos. Det er den perfekte værtindegave til julens arrangementer eller blot til dig selv eller dine gæster til julefrokosterne. Bør nydes ved stuetemperatur.

 

Fary Lochan Distillery

Hos Fary Lochan er de meget stolte af deres lille destilleri, som byder på helt specielle oplev elser. Under destilleriet, har de gravet underjordiske gange, som snor sig gennem kælderen og som gemmer på spændende whiskyfade, som indeholder noget af Danmarks mest unikke whisky. I de underjodiske gange står der skotske kedler, hvor whisky flyder videre i rør, som løber fra afdeling til afdeling og som forbinder hele destilleriet.

Fary Lochan vokser hele tiden, og de arbejder altid på nye tiltag, ideer og smage til deres produkter. I dag består produktionen blandt andet også af gin, snaps og likør.

Skoven er omdrejningspunktet hos Fary Lochan – det hele startede her i Farres skov, hvor traditionen føres videre med skoven og dens brændenælder.