Lychee & Rasberry Gin

439,00 kr.

Type: Gin
Volume: 70 cl.
Producent: Copper in the Clouds
Land: England
Alc %: 40

Lychee & Rasberry

Denne gin er en fantastisk frugtig, pink gin, som har en lækker kombination af friske smage orientalsk lichi frugt og et sprødt pift af britiske hindbær. Østen møder vesten i den bedste stil med denne blanding! Udover det, indeholder den 8 botanicals, blandt andet frisk mint og sicilianske citroner. Der er ikke tilføjet sukker, alle de søde smage kommer direkte fra frugten. Og ikke nok med de fantastiske smage i ginnen, så er designet smukt og gennemført!

Nyd den gerne med medditeranen tonic eller sicilian lemonade, top den af med friske hindbær og mintblade i et glas med masser af is – den perfekte G&T!

Copper in the Clouds

Copper in the Clouds er kendt for deres kreative og innovative designs og smage, såsom mango og sort pepper, hindbær og lychee. Destilleriet har vundet flere medaljer for deres producter, inklusiv en dobbel guld medalje til San Fransisco’s Word Spirits Competition. Destilleriet ligger på en lille farm på den smukke landside i Herdfordshire. Alle botaniske ingredienser som indgår, bliver most før opvarmning i destillationsapparatet, dette udvinder en mere intens smag og aroma. Resultatet er en smuk, ren spiritus af allerhøjeste kvalitet.

Creativity and quality

Der er blevet brugt en masse tid på at gennemtænke design og smag i produkterne. Hvert produkt fortæller sin egen historie gennem et gennemført design og smage der passer dertil. Alle botaniske produkter er enten dyrket direkte på gården, fra lokale botanikere eller fra den botaniske specialist i Cambridgeshire – der bliver altså sigtet efter at opnå den aller bedste kvalitet.