Maïa Rose, Côtes de Provence

179,00 kr.

Type: Rose
Volume: 75 cl.
Producent: Maïa
Land: Frankrig
Område: Provence
Druesorter: Cinsault, Grenache, Syrah, Rolle og Mourvedre
Alc %: 13%
Anbefalet til: fisketapas, salater med lidt saltede elementer i og til grillet hvid fisk..

Ikke på lager

Maia Rose

Maia er den perfekte rose til at få følesen hen på solskindsdage i Provence, stemningsfuld med lange måltider rundt om bordet med venner og familie. I glasset får du en bleg lakserød farve samt en duft af idyl, intens friskhed fra appelsin, afbalanceret med røde bær. Mundfølelsen føre aromarene vider med en læskende blød friskhed der har en forførende tæt eftersmag.

Maia er en blanding af Cinsault, Grenache, Syrah, Rolle og Mourvedre fra de gamle vingårde fra hjertet af Côtes de Provence betegnelsen. Denne friske, elegante rose får også de perfekte betingelser med generøst solskind, kombineret med havbrise fra det nærliggende Middelhav.

Master of Wine

Liam Steevenson og Mark Pygott står bag denne smukt fremstillet rose der begge er uddannet Master of Wine. Der bliver ikke sparet på udgifterne på rejsen fra vin til flaske, hvilket sikre kvaliteten at kun det fineste vin når dit glas.

De 2 winemaker har haft deres udfordringer med denne rose, da tanken blev ført til livet, var deres ambition at hvis de skulle gøre det skulle de gøre det ordenligt. De ville ikke nøjes med noget! Det hele handlede egentlig om at finde de vinbønder der voksede kvaliteten af frugt, det var nødvendigt for at tilfredsstille deres nørdede samt særligt krævende krav. Man når det hele kom til stykke var deres største udfordring at finde den perfekte flaskeform.

Hvorfor Provence? Deres augmenter er mere håndgribelige end de fleste andre. Provence bakkede landskab, de lange solskindstimer og den kølige vind fra nord sørger for, at der er rigeligt områder af jord, der er exceptionelt til dyrkning af fantastiske vinstokke. På den måde der begrænser druernes naturlige styrke, mens de modnes perfekt, sunde og er sygdomsfrie. Dette resultere i vindruer der har potentiale til at fremstille fremragende vin.

Hvis du ønsker mere information om vinen kan du klikke her.