Nik Weis, Bockstein Riesling Kabinett

249,00 kr.

Type: Hvidvin
Volume: 75 cl.
Producent: Nik Weis
Land: Tyskland
Område: Mosel
Druesorter: Riesling
Alc %: 8 %
Anbefalet til: Aperitif, Sushi, Asiatiske retter.

*Ved køb af to stk. er prisen 200 kr. pr. flaske

Ikke på lager

Bockstein Kabinett fra Nik Weis

Denne lette og elegante Riesling fra Nik Weis er en virkelig saftbombe. Grape og granatæble i næsen sammen med en let mineralietet og hvide blomster. Let behagelig sødme med flotte citrus nuancer. Den findes også i en Magnum lige her.

Om Nik Weis

Det lå tidligt i kortene at Nikolaus (Nik) Weis skulle følge i sine forfædres fodspor som vinbonde i den lille landsby Leiwen, som er beliggende mellem Trier og Bernkastel. Weis-familien har dyrket vin i Mosel i mere end 200 år. St. Urbans-Hof blev grundlagt af Nicolaus Weis, som er Niks bedstefar. Det er fra samme vingård som Nik og hans team i dag udøver deres magi og fremstiller vine af allerhøjeste niveau.

Nik Weis arbejder stort set kun med Riesling-druen, og ifølge ham selv, så laves der meget god Riesling rundt om i verden, men han bestræber sig på at fremstille de bedst tænkelige Mosel Riesling-vine. Nik Weis har fået mange godt udmærkelser, og har modtaget Wine Spectator’s Critic’s Choice Award hele 10 gange på blot 12 år. Dette viser helt klart hans ambinationsniveau og en stabil kvalitet i hans produkter.

Nik Weis er i dag certificeret under den organisationen Fair’N Green, som går op i internationalt bæredygtigt landbrug. Denne organisation tager Nik Weis et skridt tættere på bæredygtighed, og hår helt i tråd med deres motto Con Naura. Non Invicem – som betyder, Med naturen. Ikke mod den. Du kan læse mere om Nik Weis og hans historie her.