Mastrojanni, Botrys Moscadello di Montalcino 2010

299,00 kr.

Type: Sød vin/ dessertvin
Volume: 37,5 cl.
Producent: Mastrojanni
Årgang: 2010
Land: Italien
Område: Toscana
Druesorter: Mosato, Malvasia  & Sauvignon Blanc
Alc %: 14,5%
Anbefalet til: Kage, desserter eller oste.

2 på lager

Sød vin fra Mastrojanni

En sødvin fra Mastrohanni, som er lavet på en blanding af Moscato, Malvasia di Dandia og Sauvignon. Denne passito har modnet i 24 mpneder på barriques, hvorefter den har lagret 12 måneder på flaske i Mastrojannis kælder, før frigivelse.

Denne Botrys fremstår flot i glasset med sin dybe og klare gyldne farve. I næsen finder man noter af muskatnød, abrikos samt et touch af honning. Smagen bærer præg af frugtsirup og kandiseret frugt, såsom fersken, figen og abrikos. Denne passito er ideel at servere til kage, desserter eller oste.

 

Om Mastrojanni

Siden 1975, hvor den romerske advokat, Gabriele Mastrojanni erhvervede sig ejendommene San Pio og Loreto har Mastrojanni skrevet sig ind i vinhistorien, og indsamlet priser fra hele verden!

Dengang var landet dårligt befolket, samt dårligt dyrket – hvilket gjorde at jorden var jomfruelig, ren og uden nogen form for forurening. Hvilket gjorde at Gabriele Mastrojanni følte sig tiltrukket af området, og besluttede sig for at plante sine første vinmarker – med stor succes.

I 1992 overtog Andrea Machetti vingårdene og omdannede Mastrojanni til en af de mest respekterede producenter i Moltalcino – som den stadig er i dag.