Nik Weis, Pinot Noir Rosé

139,00 kr.

Type: Rosé
Volume: 75 cl.
Producent: St. Urbans-Hof
Land: Tyskland
Område: Mosel
Druesorter: Pinot Noir
Alc %: 12%
Anbefalet til: Fjerkræ, fisk, tapas eller til en god omgang grøntsager

Rosé Pinot Noir

En elegant og fantastisk sommerrose som har masser af  sprudlende bær noter, i form af hindbær, jordbær og blåbær. I smagen bringes bær noterne frem, kombineret med hydeblomst og et strejf af roser! Denne Nik Weis Pinot Noir Rosé er en perfekt ledsager til de lidt lettere retters, som f.eks. fjerkræ, fisk, tapas eller til en god omgang grøntsager! Samtidig er den ideel at drikke, præcis som den er. Nyd den afkølet ved 6-8 °C, og glæd dig over sommer på glas!

 

Om Nik Weis

Det lå tidligt i kortene at Nikolaus (Nik) Weis skulle følge i sine forfædres fodspor som vinbonde i den lille landsby Leiwen, som er beliggende mellem Trier og Bernkastel. Weis-familien har dyrket vin i Mosel i mere end 200 år. St. Urbans-Hof blev grundlagt af Nicolaus Weis, som er Niks bedstefar. Det er fra samme vingård som Nik og hans team i dag udøver deres magi og fremstiller vine af allerhøjeste niveau.

Nik Weis arbejder stort set kun med Riesling-druen, og ifølge ham selv, så laves der meget god Riesling rundt om i verden, men han bestræber sig på at fremstille de bedst tænkelige Mosel Riesling-vine. Nik Weis har fået mange godt udmærkelser, og har modtaget Wine Spectator’s Critic’s Choice Award hele 10 gange på blot 12 år. Dette viser helt klart hans ambinationsniveau og en stabil kvalitet i hans produkter.

Nik Weis er i dag certificeret under den organisationen Fair’N Green, som går op i internationalt bæredygtigt landbrug. Denne organisation tager Nik Weis et skridt tættere på bæredygtighed, og hår helt i tråd med deres motto Con Naura. Non Invicem – som betyder, Med naturen. Ikke mod den. Du kan læse mere om Nik Weis og hans historie her.