Oliver Bãvaro Brulée

450,00 kr.

Type: Rom
Volume: 70 cl.
Producent: Oliver & Oliver
Land: Den Dominikanske Republik
Noter: Sødmefulgt Vanilje & karamel
Alc %: 38%

Ikke på lager

Bavaro Brulee ultra Premium rom

Bravo Bulee rom er soleialageret i op til 12 år på brugte bourbon-whisky amrikanske egetræsfade. Mundføgelsen af rommen er meget sødmefulgt og er fyldt med noter af vanilje, karamel, stenfrugter samt mørkt egetræ.

 

Oliver y Oliver

Oliver y Oliver er et efterhånden gammelt firma der startede i midten af 1997 tallet og med stor succes da med de danske øjne er et af de mest eftertragtet huse fra Den Dominikanske Republik. Firmaet er ikke et præcist destilleri, da alle deres rom kommer fra hele Caribien, blandt andet Panama, Trindad og Tobago. Dog kommer det meste fra Den Dominikanske Republik, Nicaragua og Colombia. Dermed destillere de ikke selv men giver dog det personlige præ via deres lagering. Firmaet griber om sig da de eksporterer til over atten forskællige lande med deres ikke mindre end 60 forskællige produkter. Oliver & Oliver er virkelig også nogle der kan tænke ud af boksen og det beviser de med deres historie.

Historie

Det startede tilbage i attenhunrede tallet hvor en spansk soldat afsluttede sin værnepligt, der i stedet for at tage hjem til Spanien valgte at blive på den Caribiske ø. Her stiftede han familie og startede med at dyrke tobak samt sukkerrør. Oliver familien fik et stort navn dengang både på deres cigarer og deres rom. Desværre blev deres sukkerrørs møller brandt ned og de måtte opgive romproduktion, men forsatte dog med deres tobak industri, indtil familien blev spredt over hele kloden grundet revolutionen. Og de mange traditioner var ved at gå tabt.

Derefter skal vi helt op til 1980erne, før et familiemedlem fra Oliver slægten, vender tilbage for at finde sine rødder på Cuba. På sin togt omkring familiens navn finder han de mange opskrifter, til det fantastiske rom der blev lavet for mange år tilbage. Med tanken om at føre omdømme og familienavnet vidder i de kommenden genrationer.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere kan du læse det her