Pezat Bordeaux Supérieur Reserve

149,00 kr.

Type: Rødvin
Volume: 75 cl.
Producent: Teyssier
Land: Frankrig
Område: Bordeaux Supérieur
Druesorter: Cabernet Franc, Merlot
Alc %: 12,5 %
Anbefalet til: Oksekød, Lammekød, Vildt (rådyr, hjort), Fjerkræ

Ved køb af 6 flasker er prisen 125 kr. pr flaske.

Bordeaux Supérieur

Pezat Rouge er næsten klassisk Bordeaux rødvin, dog knap så tør og solbær agtig. Mere ren og kompleks i stilen. Flot fylde og dejlig behagelig rund. En vin, som man kan nyde til et bredt udvalg af retter. Svin, lam, okse og fuglevildt.

Chateau Teyssier Historie

Vinslottet Teyssier kan dateres helt tilbage fra starten af 1700 tallet. Det skal dog lige siges at da Jonathan og Lyn Maltus erhvervede sig slottet tilbage i 1994 var hele grunden og slottet i virkelig dårlig stand. Med deres små 5 Hektar misrøgtede vinstokker var der nok at gå i gang med. Det gjorde de i den grad arbejdshandskerne blev taget på og de ejer i dag 50 hektar tilplantet vinmarker på noget af Saint Emilions bedste Cru Classés område. I harmoni med forbedring af vinstokkene har Teyssier slottet også fået en opgradering, alt er blevet moderniseret. Slottet, vinmarkerne, kælderen og hele indstillingen til at lave vin. Derfor er man ikke i tvivl om Teyssier er med i forreste række, når vi taler om de nye og moderne vine fra Saint Emilion. Chateau Teyssier stil er at kun det bedste kan bruges og kvalitet er alt afgørende. Med andre ord er Teyssier den perfekte kombination af det bedste fra det traditionelle Europa og det ypperste fra den eksperimenterende nye verden.

Jonathan Maltus

Jonathan Maltus, vin filosofi kan man dele op i to den første er at gøre tingende anderledes den anden er at gøre tingene bedre. Da Jonathan Maltus ankom til Saint Emilion i 1990erne, brød han de klassiske Bordeaux reglementer, og fik lyn hurtigt et ryg for at være i stand til at producere anderledes vin i topkvalitet der lige så succesfuldt skiller sig ud for at være unikke. Nu leder han dynamiske hold i både Bordeaux og Napa Valley, han er mere ambitiøs end nogensinde og en drivkraft for forandring. Man kan sige bedst af alt om Jonathan Maltus han elsker det, han gør, passion for vinfremstilling er roden til hans succes og ekspertisen hos ham og hans team vises stolt i hver flaske.

Hvis du ønsker mere vinden kan du klikke her.