Prince de Polignac Royal cognac XO 70 cl

899,00 kr.

Type: Cognac
Volume: 70 cl.
Producent: La Fayette
Land: Frankrig
Alc %: 40 %
Alder: 25år

Ikke på lager

Eksklusiv cognac

Prince de Polignac Royal XO cognac er nogle gyldne dråber der giver et fantastisk indtryk af hvad cognac kan præstere. I næsen finder man et udtryk af egetræ og mørk chokolade. Mundfølelsen bærer præg af lækre karamelliserede citrusfrugter, egetræ, vanilje, kaffe samt krydderier dette giver en lang, kompleks og behagelig eftersmag. Hvis du vil nyde noget til denne skønne cognac kan vi anbefale tørret frugt da det kan fremme cognacens smags noter.

Denne Polignac Royal XO cognac er en blanding af eau-de-vie, som oversat fra fransk betyder “livets vand”, og som oftest bruges om frugt brandevin fra Alsace, Lorraine eller Schweiz. Cognacen har en minimumsalder på 25 år, som tilfører kraft. Navnet Royal cognac har den fået grundet servering i det danske kongehus, og at grundlæggeren Hubert de Polignac er en prins. Ej at forglemme er det også skylds duft, smag og intensitet er noget af det fineste cognac.

Leveres i en smuk, luksus karaffel og gaveæske som er perfekt til selvforkælelse eller en god gaveide.

Polignac cognac

Prince Hubert de Polignac etableret det hæderkronet Polignac cognachus tilbage i 1947. Hele destilleriet er bygget på krav om kvalitet det vil sige at produktionen, lageringen og ikke mindst dyrkningen af druerne forgår på de strengeste krav for at opnå den højeste kvalitet inden for cognac. Et eksempel er vandet som kommer fra kilden Gensac-La-Pallue som anses for at være det fineste og reneste vand i området.

Royal Cognac

Polignac cognac er Kongelig Dansk Hofleverandør da det var Frederik den 9.’s yndlingscognac og var også Prins Henriks yndlingscognac. Polignac XO Royal har en minimumsalder på 25år som giver et resultat på en saft og kraft cognac der giver en fornemmelse af en royal oplevelse.

Hvis du ønsker mere information om dette Prince de Polignac Royal XO cognac destilleri kan du klikke her.