Rum Nation Barbados 8 år

390,00 kr.

Type: Rom
Volume: 70 cl.
Producent: Rom Nation
Land: Barbados
Alc %: 40 %

Barbados Rom

En verdensomspændende romserie fra Rum Nation. Denne rom i serien er en sødere og mere frugtrig udgave, som har lagret 8 år i et tropisk klima.

Duften er let, frisk med noter af mint og friskslået hø, med en snert af sødme. I smagen vil man opleve at den matcher duften. Her er der en velafbalanceret kombination af sødme og urter. Den friske fornemmelse bliver hængende i eftersmagen. Det er en utrolig let og sommerlig rom, som også kan drikkes af nybegyndere.

Historien om Rum Nation

Rum-Nation familien har en lang tradition for at importere og distribuere whisky fra Skotland.I 1990 rejsten Fabio Rossi, som ejer Rum Nation til Skotland for at besøge mange destillerier, afprøve tønder og indgå i kommercielle aftaler. Her begyndte man at lægge mærke til flere ældre tønder Britik Guyana & jamicansker rom, som var stablet nær single malt. Disse rom blev sendt til England og Skotland fra romerske britiske kolonier. Formålet var, at de skulle blandes i Navy Rums.

Nogle år senere kontaktede Fabio Rossi, Silvano Samaroli som gav ham nogle dyrebare råd, og lærte ham om de forskellige romtyper, og hvordan man startede en forretning. Han købte sin første tønde, og aftappede den, hvorfor navnet Rum Nation blev dannet i 1999. Navnet er valgt, fordi at Fabio Rossi vil samle et udvalg, af de bedste rom fra forskellige lande, og lave det til en serie.

Mr. Rossi var som barn meget fascineret af frimærker, og samlede på mange af dem. Han valgte derfor, at tilføre lidt klasse til flaskernes udseende, og besluttede sig at det skulle være i form af et frimærke, af hver oprindelse land af rommen. Denne grafiske udsmykning er gået hen og blevet et varemærke for dem, hvorfor alle flasker/ serier nu bærer hver sit ”frimærke”. Hvis du vil læse mere om Rum Nation og historien, kan du gøre det her.