Prince de Polignac, Royal EXTRA, 70 cl

2.499,00 kr.

Producent: La Fayette

Alder: 35 år

Volume: 70 cl

Alc %: 40%

 

Prince de Polignac Royal EXTRA fra Frankrig

Denne EXTRA cognac er destilleret på de bedste druer fra Grande Champagne, og har en minimumsalder på 35 år, og nogle dele som er meget ældre. Den er virkelig i den mest royale topklasse – og giver et fantastisk godt eksempel på hvad en meget gammel cognac kan give, når den har fået lov til at udvikle sig.

I næsen finder man en intens og næsten gylden karakter, som understøttes dens flotte farve. Smagen bærer præg af kraftige og sydlige ranchio samt noter af kaffe. Eftersmagen føles rund, blød og lang.

Denne Polignac Royal XO Extra cognac er en blanding af eau-de-vie, som oversat fra fransk betyder “livets vand”, og som oftest bruges om frugt brandevin fra Alsace, Lorraine eller Schweiz. Cognacen har en minimumsalder på 35 år, som tilfører kraft. Navnet Royal cognac har den fået grundet servering i det danske kongehus, og at grundlæggeren Hubert de Polignac er en prins. Ej at forglemme er det også skylds duft, smag og intensitet er noget af det fineste cognac.

Leveres i en smuk, luksus karaffel og gaveæske som er perfekt til selvforkælelse eller en god gaveide.

Polignac cognac

Prince Hubert de Polignac etableret det hæderkronet Polignac cognachus tilbage i 1947. Hele destilleriet er bygget på krav om kvalitet det vil sige at produktionen, lageringen og ikke mindst dyrkningen af druerne forgår på de strengeste krav for at opnå den højeste kvalitet inden for cognac. Et eksempel er vandet som kommer fra kilden Gensac-La-Pallue som anses for at være det fineste og reneste vand i området.

Royal Cognac

Polignac cognac er Kongelig Dansk Hofleverandør da det var Frederik den 9.’s yndlingscognac og var også Prins Henriks yndlingscognac. Polignac XO Royal har en minimumsalder på 25år som giver et resultat på en saft og kraft cognac der giver en fornemmelse af en royal oplevelse.

Hvis du ønsker mere information om dette Prince de Polignac Royal XO cognac destilleri kan du klikke her.