Volsted Citrus Snaps

199,00 kr.

Type: Snaps
Volume: 50 cl.
Producent: Volsted Destilleri
Land: Danmark
Alc %: 40

Volsted Citrus Snaps

Volsted Citrus snaps, har de fineste raffinerede citrusnoter og opleves frisk og ren i smagen. Den er mere mild end en klassisk akvavit, da kommen er udeladt. Det er en destilleret snaps med smagsnoter af: citron, appelsin, orrisrod, bergamotte og kamille.

Volsted Destillery

Som overskriften fortæller, så er Volsted Distillery mildest talt et mikodestilleri i verdensklasse! Destilleriet ligger syd for Aalborg i en lille landsby, Volsted, som navnet også afspejler. Her er destilleriet smukt omgivet Lindenborg ådal, hvor naturens ro får lov til at inspirere indehaver, Thorbjørn Ravn Kaagaard. Hos Volsted Distillery bliver der skabt fantastisk unikke samt prisvindende gins, med særligt udvalgte kvalitetsråvarer. Når man skal lave gin og andet spiritus, spiller vand en vigtig faktor, da det både er med til at udvinde æteriske olier til destilleringen, men derudover til opblandingen med det færdige produkt. Hos Volsted Distillery, råder Thorbjørn over egen vandboring, hvor man her finder det reneste og smagfulde vand, som hentes på langt under Storbjeg – hvor der her er en kalkbakke formet af gletsjere under den sidste istid.. Grundlægger Thorbjørn Ravn Kaagaard har med sin baggrund og erhvervserfaring inden for process engineering og snapsefremstilling dygtiggjort sig i destilationsteknikker samt ginfremstilling. Volsted Distillery er virkelig en drøm som går i opfyldelse for Thorbjørn, som altid bestræber sig på at tilbyde unikke samt kvalitetsbevidste produkter til dine kunder – ”Vi stræber på at gøre vores ypperste i en hver del af processen og vi er overbeviste om at denne kærlighed og omhus kan smages i vores produkter” – Thorbjørn Ravn Kaagaard, Grunlægger & indehaver af Volsted Distillery. Thorbjørn har følt sig flyvende ved selv at kunne designe og indrette alt fra produktionslokaler, destillationsapparat, samt at udarbejde fantastiske unikke opskrifter, med den ene mission om at være til glæde for kunder og ikke mindst ginentusiaster!

Alle destilleriets gin bliver destilleret på et 100 L destillationsapparat, ved brug af pot- og vapourinfusionsteknikker, og hver eneste flaske ettikeres og tappes med håndkraft…

Hvis du vil læse mere om Thorbjørn, og hans fantastiske destilleri, så kan du gøre det lige her.