Warre’s Otima 20 års Tawny

309,00 kr.

Type: Portvin
Volume: 50 cl
Producent: Warre’s
Land / område: Portugal // Port
Alc %: 20 %
Anbefalet til: Lette desserter

 

Warre’s Otima 20 års Tawny Bom Retrio

Warres Otima 20 års tawny afspejler kompleksiteten og finessen opnået ved langvarig ældning i krydret træ. Ungdommens friskhed er stadig til stede, understøttet af en afbalancerede syre, som er et kendetegn for al god vin. Koncentrationen er et resultat af gradvis fordampning over to årtier, perfekt afbalanceret og aromatisk. Vinens gennemsigtige kobberfarvede tone matches af de smukke bløde nøddeagtige aromaer opnået af hele tyve års lagring på krydrede egetræsfade. OTIMA 20 års er rig og delikat – tanninerne og syren sikrer en god balance og en perfekt længde.

Historien om Warre’s.

To englændere, William Burgoyne og John Jackson åbnede kontorer i det nordlige Portugal som Burgoyne & Jackson - oprindeligt et almindeligt handelsselskab, der eksporterede vin, olivenolie og frugt, samt importerede tørret torsk og engelske uldvarer. I 1703 tildelte Matthew yderligere rettigheder til ikke-portugisiske købmænd, og partnerskabet blev formaliseret.
Ved slutningen af ​​det 18. århundrede var Warre's blevet en af ​​de førende virksomheder, som illustreret ved de samlede forsendelser af Portvin i 1791. I dette år eksporterede 21 virksomheder lidt over 30.000 rør af portvin, hvoraf Warre & Sons tegnede sig for 2.937 rør, altså 10 % af det samlede antal.

I 350 år har Warre's været en pioner inden for havnehandel, fra fremskridt inden for vingården til vindyrkningsforskning. Det var et af de første havnehuse, der byggede en hytte i Vila Nova de Gaia i det 18. århundrede, hvor dens vine – den dag i dag – ældes uforstyrret, indtil det er tid til aftapning.
 
Denne banebrydende ånd, kombineret med en dyb respekt for arv og tradition, danner en unik kombination, der placerer Warre's fast i hjertet af havnehandelens historie, da den fejrer sit 350-års jubilæum.