Malvasia Rosso Spumante Castelnuovo

119,00 kr.

Type: Spumante/ rød mousserende vin
Volume: 75 cl.
Producent: Terra da Vino
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc %: 6,5%
Anbefalet til: Desserter

Malvasia Rosso

Malvasia Rosso er en fantastisk sød og rød mousserende vin. Den røde spumante fra området nord for Barolo har en intens aroma fra Malvasia-druen, hvilket giver en oplevelse af masser af sød frugt og vilde skovbær. Dette gør denne lækre mousserende vin et perfekt match til desserter, især diverse bærtærter – men den kan også med stor fordel nydes som en dejlig aperitif eller blot alene ude på terrassen. Vinen er 100% rød på druen Malvasia, som gror på 30 hkt på Castelnuovo’s sydvendte Don Bosco skråning med en perfekt kalt- og lerholdig jord. Serveres kølig.

Om Terra da Vino

Terra da Vino er en af de store, anerkendte og topmoderne vingårde i Piemonte. De har et helt specielt fokus, nemlig at de kun fremstiller vine fra Piemonte og kun DOC og DOCG vine. Det betyder altså, at man i den grad kan regne med at få en fantastisk kvalitet. Selve huset ligger i Barolo og virksomheden drives i samarbejde med 2000 dyrkere tilknyttet. Dette giver vinmageren mulighed for at vælge præcis det druemateriale, der egner sig bedst til de forskellige vine, som huset fremstiller. De fremstiller alt fra rød, hvid til mousserende og dessertvin

De benytter sig af tanke af rustfrit stål, som hver især er udstyret med computerkontrollerede temperatur systemer, hvilket resulterer i en konstant perfekt temperatur hele vejen igennem. I vineriets kælder er der plads til hele 2000 egetønder, som står i rum, som er 100 procent temperatur- og luftfugtigheds-styret. Som konklusion, er det et fantastisk imponerende vinhus, som gør brug af topmoderne og kvalitets udstyr, til at fremstille nogle ekstraordinært velsmagende vine til det helt brede publikum.

Du kan læse meget mere om Terra Da Vino her: Terra da Vino